Läs- och skrivsvårigheter

Läs- och skrivsvårigheter kan vara en stor utmaning för personer i alla åldrar, men vad många inte inser är att dessa utmaningar ibland kan ha sina rötter i samsynsproblem. Samsynsproblem, eller binokulära synproblem, uppstår när ögonen inte arbetar tillsammans som de ska.

det går att göra någonting åt läs och skrivsvårigheter

Gör vårt test för att ta reda på om du lider av samsynsproblem – resultat på 2 minuter!

Samsynsproblem, eller binokulära synproblem, uppstår när ögonen inte arbetar tillsammans som de ska. Denna brist på koordination kan direkt påverka en persons förmåga att läsa och skriva effektivt. För den som upplever problem med att läsa och skriva kan alltså samsynsproblem vara den underliggande orsaken. Vill du ta reda om lider av samsynsproblem erbjuder vi ett gratis test.

Så funkar Imvi Labs träning

Personer med läs- och skrivsvårigheter förbättrar sig i med 101% genom vår VR-metod.

Ett urval av våra nöjda kunder

Min läshastighet ökade med 50 procent. När jag nu läser högt för barnen så märker jag att jag inte stakar mig och går tillbaka i texten. Jag är heller inte lika trött i ögonen efter en arbetsdag.
rasmus-thornberg
Rasmus Thornberg
Dyslektiker
Wow, vår läshastighet har ökat! För 12 veckor sedan startade jag & min son en träning för att öka vår läshastighet. Nu är Ebbe & jag klara med vår träning & vi har fått fantastiskt fina resultat.
rickard-nordström
Rickard Nordström
@magisternordström
Min läshastighet ökade med 40% men viktigare är att jag kan nu läsa koncentrerat 40 minuter istället för 10 minuter. Det gör skolarbetet så himla mycket lättare.
Oliver
Driver Dyssepodden

Testa vår patenterade VR-träning

Förbättra läshastigheten genom att titta på film.