fbpx

Vi fick träffa människorna som vi hjälper

Det roligaste för oss på Imvi är att få träffa människorna vi hjälper och kunna följa deras framsteg med lästräningen. Särskilt när det handlar om unga människor, som kan få ett helt annat liv om de kan läsa snabbare och koncentrera sig längre.

Därför kändes det helt underbart att komma till Thorén Business School i Malmö i dag och träffa 15 elever på Naturvetenskapsprogrammet som ska köra vår träning i tolv veckor nu.

Vi började med att undersöka deras syn och samsyn, därefter deras koncentrationsförmåga och hur den hänger ihop med missade ord vid läsning och såg sen till att alla kom igång med träningen och gjorde då även vårt vanliga samsynstest och läshastighetstest.

Eftersom vi sedan tidigare vet att även människor som inte har några problem alls som påverkar synen eller koncentrationen kan läsa snabbare efter vår träning ska det bli jättespännande att följa resultaten. Jag lovar att återkomma och berätta hur det går för eleverna!

Stort tack till Victor Bengtsson för att vi fick förtroendet, vi kommer snart tillbaka! Ska bli så kul att följa era peppade elever.

För mer information kontakta:

Peter Carlsson, vd

Telefon: +46 (0)70-856 34 27

E-post: [email protected]

Imvi Labs är ett Malmöbaserat företag som utvecklat en VR-lösning för att hjälpa människor att kunna läsa bättre och längre. Lösningen, som baseras på tidigare forskning och studier i samarbete med Karolinska Institutet, säljs till bland annat skolor och privatpersoner. Imvi Labs startades 2021 av Rune Brautaset, Sveriges första professor i optometri, Michael Malmqvist, som uppfunnit VR-träningen, och företagets vd Peter Carlsson.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Logga in

För prenumerationskunder