fbpx

Pressinbjudan från SETT ”Spotlight på Imvi Labs”

SETT lyfter i sin pressinbjudan fram Imvi Labs som en av höjdpunkterna på den mötesplats som SETT utgör:
Eu-kommissionen presenterar Digital Education Action Plan 2021-2027
Georgi Dimitrov, chef för enheten “Digital Education” vid Europeiska kommissionens generaldirektorat för utbildning kommer att presentera Europakommissionens arbete och mål på området digitalisering och ge en inblick i hur väl de nordiska länderna står sig. Norden har alltid legat väl till, men gör vi det fortfarande?
Nordic Innovations Space: En spännande yta där edtech-startups från Norden presenterar sina lösningar. Missa inte pitch-sessionen kl 14:15 den 16 april, där innovatörer möter potentiella investerare och partners.
•Spotlight på Imvi Labs: Upptäck en banbrytande metod för att förbättra läs- och koncentrationsförmåga genom ögonkoordination, baserad på forskning från Karolinska Institutet.
Lärares Roll i Digitaliseringens Tidsålder – ny medlemsundersökning
Delta i ett seminarium arrangerat av Sveriges Lärare där resultaten från deras senaste medlemsundersökning om lärarnas syn på digitalisering och AI diskuteras. Medverkar gör bland annat förbundsordförande Åsa Fahlén. Välkommen till en insiktsfull diskussion om läraryrkets framtid.

SETT 2024 erbjuder en unik mötesplats för alla som är engagerade i utbildningssektorn – från lärare och skolledare till utvecklare och policy makers. Ta del av innovativa lösningar, forskningsbaserade metoder och inspirerande diskussioner som formar framtiden för lärande. 

Datum: 16-18 april
Plats: 
Kistamässan, Stockholm

Länk till hela pressreleasen från SETT: https://www.mynewsdesk.com/se/easyfairs/pressreleases/pressinbjudan-utforska-innovation-inom-utbildning-paa-sett-2024-3316356

Ni träffar oss i monter M:36:B som är en del av Nordic Innovation Space.


Facebook
Twitter
LinkedIn

Logga in

För prenumerationskunder